سپاس از خالق بی‌همتا

سپاس خداوند متعال را شایسته است که توفیق خدمت به فرهیختگان کشور عزیزمان ایران را نصیب ما کرد. توزیع مجازی دروس حوزه و دانشگاه با هدف وحدت این دو نهاد مقدس افتخاری است که باید برای آن، سجده شکر به درگاه خداوند متعال به جای آورد.

در این بخش توضیحاتی اجمالی از فراز و فرودهای تأسیس ویدرس و همچنین راه آینده داده می‌شود:

عناصر تشکیل‌دهنده ویدرس
مشتریان و اعضا
مشتریان و دانشجویان و اعضای ویدرس مهم‌ترین بخش سایت ویدرس به حساب می‌آیند.
استادان
حضور استادن و مدرسان برجسته و خبره در حوزه آموزش
کارکنان
پشتیانی و کمک به مشتریان برای کسب تجربه خوب در حضور در سایت ویدرس
مؤسس و مدیر ویدرس دکتر رضا بنی‌اسد
عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام
چشم‌انداز ویدرس

حوزه و دانشگاهی برای همه نسل‌ها

اهداف ویدرس

✅ انتقال دانش ضمنی استادان برجسته حوزه و دانشگاه به طلبه‌ها و دانشجویان سراسر کشور و جهان در همه جا و همیشه؛

✅ توسعه عدالت آموزشی با فراهم کردن بستری آموزشی برای دانشجویان (مخصوصاً دانشجویان متقاضی دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری از شهرستان‌ها که دسترسی به کلاس‌ها و منابع درسی استادان برجسته برای آنها فراهم نبوده یا به سختی فراهم است)؛ و همچنین فراهم کردن بستر آموزشی و حتی پژوهشی برای متقاضیان محترم دروس حوزه؛

✅ ایفای وظیفه معلمی مدرسان ویدرس با بهره‌برداری از امکانات و قابلیت‌های فضای مجازی و انتقال و توسعه دانش از دیوارهای کلاس‌ها به مرزهای ملی و بین‌المللی کشورها؛

✅ توسعه و گسترش دانش بومی و منحصر به فرد ایرانیان (همچون مدیریت اسلامی، اقتصاد اسلامی، روانشناسی اسلامی، فلسفه اسلامی، علوم پزشکی، مهندسی و علوم پایه ) ابتدا در سراسر مرزهای کشور عزیزمان و سپس به جهانیان؛

راهبردهای خدماتی و کسب‌وکار

✅ راهبرد تمایز: متمایز در ارائه دوره‌ها و خدمات به هموطنان و ایرانیان با تمرکز بر دوره‌های تخصصی اسلامی؛
 
✅ راهبرد نوآوری: نوآوری و خلاقیت در نحوه ارائه دوره‌ها و همچنین محتوای دوره‌ها به جامعه علمی؛
 
✅ راهبرد عدالت محوری: گسترش و توسعه ویدئوهای آموزشی رایگان برای همه ایرانیان و جهانیان؛
 
✅ راهبرد تنوع : فعالیت در همه حوزه‌های علوم با اولویت‌بندی و زمانبندی؛
 
فلسفه وجودی ویدرس

ایده طراحی وب سایت و شبکه ویدئویی دانشگاهی و آموزشی، اولین بار در سال ۱۳۸۶ در ذهن من خطور کرد.

در آن سال زمانی که در کلاس های کاربرد اینترنت و کامپیوتر در مدیریت در دانشگاه امام صادق علیه‌السلام برخی از سایت‌های علمی را معرفی می‌کردم به وب سایت ocw.mit.edu برخورد کردم.

در این سایت طرح درس‌ها به خوبی طراحی شده بود که برخی از آن‌ها ویدئو، فایل pdf و توضیحات داشت.

به همین منظور تصمیم گرفتم که صفحاتی در سایت شخصی‌ام Baniasad.ir مانند دانشگاه MIT طراحی کنم و دروسم را در آن‌ها و بر اساس چارچوب طراحی شده بارگذاری کنم.

این کار برای چندین دوره تدریس در دانشگاه با موفقیت در سایت فوق انجام شد.

اما در سال ۱۳۹۰ بود که به سایت آموزشی دانشگاه آکسفورد برای بازاریابی oxlearn.com روبرو شدم. این سایت رایگان نبود و من فقط ویدئوهای معرفی را مشاهده می‌کردم. در خبرنامه این سایت عضو بودم تا اینکه ایمیلی برای من ارسال شد که اگر می‌خواهید دوره‌های آموزشی آکسفورد را ببینید به سایت udemy.com مراجعه کنید.

به سایت فوق مراجعه کردم و خاطرات و ایده راه‌اندازی سایتی که بتوان هم فایل متنی و هم ویدئو و پاورپوینت و غیره را در آن ارائه کرد در من زنده شد.

با جذب سرمایه از سرمایه‌گذارانی که آن‌ها هم تمایل به عدالت آموزشی و توسعه علم در سطح ایران بودند پروژه واکادمی کلید خورد.

این پروژه برای ما فراز و نشیب‌های زیادی داشت.

اول برایمان از وضعیت کسب‌وکارهای اینترنتی در ایران درس‌هایی آموخت که هنوز از آن‌ها بهره‌برداری می کنیم.

دوم، برخی از شکست‌ها و تجربیات تلخی در مسیرمان بود که امروزه سپر جلوگیری از شکست‌های بزرگ برایمان شده‌اند. خلاصه واکادمی با آدرس واکادمی vacademy.ir راه افتاد.

برای این دامنه و انتخاب آن زحمات زیادی کشیدیم اما به دلایلی همچون طراحی سایت نامناسب و نام سخت دامنه و عدم داشتن com. آن ما را در این فکر فرو برد که نیاز به دامنه‌ای جدید است که com. آن هم موجود باشد که در شرایط کنونی بهترین نام را vdars یافتیم و به همین منظور با برند جدید vdars کارمان را با توکل بر خداوند متعال شروع و ادامه می‌دهیم.

سرمایه ما کسب تجربه، پایگاه‌های بزرگ ایجاد شده از استادان محترم حوزه و دانشگاه و دوره‌های دانشگاهی و نرم‌افزارهای موجود است که حاصل چندین سال تلاش طاقت‌فرسای شبانه‌روزی بوده است.

ویدرس ( ویدئو درس) در صدد تولید ویدئوهای دانشگاهی و بومی ایرانیان برای جهانیان است.

در آکادمی ویدرس، دوره های آموزشی از استادان برجسته دانشگاه‌های کشور عزیزمان به زبان‌های انگلیسی، عربی و فارسی با محتوای دیجیتالی غنی ارائه خواهد شد. در بخش حوزه علمیه، تلاش بر این است که محتواهای دیجیتالی حوزه‌های مختلف علمیه ( فلسفه، فقه، رجال، حدیث و …) را به دانش‌پژوهان و فرهیختگان عزیز عرضه کنیم.

بخش سوم سایت مربوط به مدارس می شود که درس‌های مدارس و همچنین دانش و شیوه تدریس منحصر به فرد معلمان دلسوز و فرهیخته را شامل می‌شود که البته در طرح کسب وکار و خدماتی در آینده روی آن سرمایه‌گذاری خواهد شد.

برخی از قابلیت‌های ویدرس

دیدگاهتان را بنویسید